Rumlerim

Steen Daugaard Juulsen den 13-05-2015
    Se filmen "Rumlerim" på skoleporten.

En dejlig formiddag med besøg af det meget erfarne og fantastiske, velspillende orkester - Rumlerim, der havde givet os den opgave at lave en RAP tekst til deres groovy musik.

3. XY tog sig af denne opgave med bravur. Musikerne var begejstrede for de to vers, som elverne havde stykket sammen til lejligheden - godt gået. Rumlerim kvitterede efterfølgende med en dejlig koncert med mange velklingende melodier."

Heine Hansen den 11-05-2015
    Frivilligcenter Vejle søger trivselsagenter - er det dig?
    Karin Jensen den 30-04-2015
    Kære forældre

Alle børn på afdeling Damhaven 0. - 6. årgang har fået en udflugt foræret af Elgiganten en dag i uge 26. I får mere information i løbet af de kommende uger.

Årsagen til at vi får en udflugt er, at det er en nyåbnet Elgigant, som kommer med tilbud på åbningsdagen, der sikkert vil betyde brug af mange parkeringspladser. Vi har et godt samarbejde med Elgiganten og har tilbudt, at de kan låne vores parkeringsplads på åbningsdagen. Der vil være meget trafik, hvorfor det er hensigtsmæssigt, at vi er væk fra skolen.

ledelsen på Vejle Midtbyskole

Meadaris er nu stormester

Han læste sig til det hele

Nyhed billede
På 3 minutter viste Meadaris fra 5. årgang, hvordan man læser en tekst op. Med stor indlevelse læste Meadaris et afsnit af bogen Den mørke skov af Cecilie Modig op. Han tog såvel publikum som dommerne med storm og vandt oplæsningsfinalen.

Årgangen kan nu glæde sig til en tur i biografen.