Rumlerim

Karin Jensen den 07-08-2015
    Kære  forældre til børn i Indskolingen

Velkommen til et nyt skoleår på Vejle Midtbyskole. Vi glæder os til at samarbejde med jer omkring jeres børn.
    Som tidligere nævnt i forskellige sammenhænge så er vi tilbage til almindelige klasser igen. Der var flere forhold i den gamle struktur med aldersintegrerede grupper, som vi efter grundig evaluering fandt ud af, ikke passede til vores skole.
    Nedenstående får I en orientering om vores indskoling, som den ser ud nu. Det er svært at skrive sig ud af alt, så vi vil meget gerne have jer på besøg en gang imellem, så I kan se, hvordan jeres barns skoledag forløber.
    Ligeledes vil vi opfordre jer til at komme på skolen, hver gang vi inviterer til møder, samtaler, arrangementer mv.

Karin Jensen
    afdelingsleder

Første skoledag efter ferien

2. årgang startede med fælles morgenmad og hygge, da det nye skoleår blev introduceret.

Nyhed billede