Birthe Østenkjær Hansen den 11-01-2018

Elever på Vejle Midtbyskole får udgivet antologien "Vores historier"
    Lørdag d. 13/1 er der mulighed for at møde op i Bog og Idé på Søndergade til udgivelsen af antologien "Vores historier". Bogen er et resultat af vores talenttiltag forfatterværkstedet, hvor udvalgte elever fra mellemtrinnet over fire uger har samarbejdet med forfatter Jacob Hedegaard om at sætte ord på de gode historier.
    I bogen kan du læse om:

– Monstre, der sidder på børns senge om natten
    – Om hjemløse Gertrud Ditlev, der nu i hundrede år har levet på gaden på Bornholm og som holder af sine hunde, sin kæreste Jens og ved at jorden snart vil gå under
    – og alle de fantastiske historier, der ligger og gemmer sig rundt omkring i et lille loftrum over et bibliotek på en skole midt i Vejle…
    Bogen koster 25 kr. og det vil være muligt at købe bogen via mobilpay eller kontant i tidsrummet 11-12 på lørdag d. 13/1 og alternativt på skolens kontor på afdeling Damhaven.

Birthe Østenkjær Hansen den 29-05-2017
    Har du mistet dit afgangsbevis, og er gået ud af folkeskolen i 2009 eller senere, kan du nu selv finde dit bevis på borger.dk via nedenstående link.

1X har deltaget i Mælkemissionen, og de har vundet 2.500 kr.

Legat til kolonihaven

Natur/teknologi ved Kongens Kær

Skal vi bygge en snemand?

Udviklingsplan Vejle Midtbyskole

Certifikat i Science og Talent